top of page

Waar ziet u Fietsmaatjes Oosterhout in juni?

Met veel plezier is Fietsmaatjes Oosterhout in juni aanwezig bij verschillende evenementen in Oosterhout. Kijk hieronder waar en wanneer u ons tegenkomt:


Vrijdag 2 juni – KBO Seniorendag

KBO organiseert deze ‘Oosterhoutse Seniorendag’. Alle Oosterhoutse ouderen, dus niet alleen KBO-leden, zijn welkom om lezingen bij te wonen en kennis te maken met allerlei activiteiten. Fietsmaatjes Oosterhout is van 10.30 tot 14.00 uur aanwezig om u meer informatie te geven en, als u wilt, een proefritje te maken.


Locatie: Activiteitencentrum De Slotjes, Slotjesveld 15, 4902 ZP Oosterhout

Lees meer over deze dag op de website van KBO: https://www.kbo-oosterhoutstad.nlZondag 11 juni – ZLM tour

De slotetappe van de wielerwedstrijd ‘ZLM Tour’ vindt dit jaar in Oosterhout plaats. Aan Fietsmaatjes Oosterhout de eer om tijdens de officieuze start voor het prof-peloton uit te fietsen. We rijden een korte route door het centrum van Oosterhout. Ook vindt u ons voorafgaand, tijdens én na de etappe bij onze kraam op de Markt. U bent van harte welkom voor kennismaking en een proefritje.


Locatie: Markt, 4901 EP Oosterhout

Bekijk de route en meer informatie op de website van de gemeente: https://www.oosterhout.nl/nieuws-single/nieuwsbericht/route-lokale-omloop-finaledag-zlm-tour-bekendZondag 25 juni – Oosterhout Loopt

Oosterhout Loopt organiseert dit jaar een ‘Urban Run’. De deelnemers rennen of wandelen dwars door de stad: dóór verschillende gebouwen en langs mooie plekken. Fietsmaatjes Oosterhout is dit jaar het goede doel waar de opbrengst naartoe gaat. Daar zijn wij natuurlijk heel dankbaar voor. Wij zullen met een kraam bij start en finish staan voor praatjes en proefritjes.


Locatie: volgt

Meer informatie over dit evenement vindt u op de website van Oosterhout Loopt: https://oosterhoutloopt.nl
Comentários


bottom of page