top of page
129_edited_edited.jpg

Word gast

Houdt u van buiten zijn en komt u graag in contact met mensen? Lukt fietsen door omstandigheden niet (meer), maar lijkt het u heerlijk om nog eens een tochtje te maken in de omgeving? Word dan gast bij Fietsmaatjes Oosterhout.

De duofiets heeft elektrische trapondersteuning, waarbij uw maatje stuurt en trapt, en u als gast in uw eigen tempo kunt meetrappen. De duofiets is erg comfortabel en veilig voor iedereen. Wij vragen van onze gasten een kleine vergoeding: €3 voor één rit. Dit bedrag wordt besteed aan het onderhoud van de fietsen

Word maatje

Fietst u graag in onze mooie omgeving en wilt u iemand anders hier ook van laten genieten? Iemand die graag wil fietsen maar dit zelfstandig niet (meer) kan? Word dan maatje bij Fietsmaatjes Oosterhout.

 

Afhankelijk van uw beschikbare tijd kunt u zich aanmelden voor bijvoorbeeld een ochtend per week of per maand. U kunt gekoppeld worden aan een vaste gast, iemand die u kent of fietsen met verschillende gasten. In het duofiets-rooster ziet u zelf wanneer er een fiets beschikbaar is.

Over ons - fiets mee (aanmelden)

Fiets mee

Aanmelden

Ik heb interesse in:

Bedankt voor uw aanmelding, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page