top of page

Nieuwjaarsmiddag gasten en vrijwilligers zeer geslaagd

Wij hechten veel waarde aan onze gasten en vrijwilligers en wilden hen graag bedanken voor hun bijdrage aan Fietsmaatjes Oosterhout in 2023. Daarom organiseerden we op 16 januari jl. een Nieuwjaarsmiddag voor onze gasten en vrijwilligers. Bovendien konden we op deze middag samen het nieuwe jaar feestelijk inluiden.

 

De middag vond plaats in de foyer van Theater De Bussel in het centrum van Oosterhout. Allereerst was er ontvangst met koffie, thee en iets lekkers. Vervolgens werden er teams gevormd voor de quiz die gespeeld ging worden en werden er teamnamen bedacht. Quizmaster Math Teeuwen heeft ons een uur vermaakt met en bevraagd over Nederlandse sporthistorie. Aan de hand van oude sportfragmenten nam hij ons mee terug in de (sportieve) tijd.
Quiz over sporthistorie door Math Teeuwen


De quiz viel goed in de smaak, en iedereen bleek de sporthistorische kennis ook behoorlijk paraat te hebben. Er waren maar liefst zes teams die alle vragen goed beantwoord hadden. Daarom volgde er een beslissende inschattingsvraag en kwam er tot slot één team als winnaar uit de bus! 

Het winnende team!


Na afloop van de quiz kwamen er hapjes en drankjes op tafel, en werd er nog flink nagepraat. Het was fijn om te zien hoe oude bekenden elkaar weer ontmoeten én er nieuwe kennismakingen plaatsvonden. Veel vrijwilligers kwamen samen met hun gast, maar sommige gasten en vrijwilligers kwamen ook alleen. Met elkaar hebben we er een hele gezellige middag van gemaakt. 

Gezellig aan de borrel


We bedanken Math Teeuwen voor de leuke quiz, Theater de Bussel voor het beschikbaar stellen van de ruimte en fotograaf Han van Bijnen voor de mooie foto’s!

Comentários


bottom of page