top of page

Moederdag met Fietsmaatjes

Op zondag 14 mei is het Moederdag, de dag bij uitstek om moeders, dochters, tantes, vriendinnen, buurvrouwen in het zonnetje te zetten. Op deze bijzondere dag is Fietsmaatjes Oosterhout aanwezig bij de Oosterhoutse Fietsdagen op het Floralia park te Oosterhout.


Iedereen, en met name alle vrouwen, zijn van harte welkom om tussen 10.00 - 16.00 uur een proefritje op een duofiets te maken. Op deze elektrische duofietsen kan iedereen die nog graag wil fietsen maar dit, om welke reden dan ook, niet meer zelfstandig kan, toch een heerlijke fietstocht maken. U kunt zich altijd bij Fietsmaatjes aanmelden als gast en als vrijwilliger of als koppel. Mocht u niemand in uw omgeving hebben die met u mee wil fietsen: geen probleem: Fietsmaatjes Oosterhout zoekt voor u een geschikte vrijwilliger.


Op 14 mei kunt u geheel vrijblijvend een stukje over de autoluwe ventweg fietsen om de duofiets uit te proberen. Fietsmaatjes Oosterhout is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en om met u mee te fietsen. Uiteraard is iedereen, en niet alleen de dames, op 14 mei van harte welkom tussen 10.00 - 16.00 uur op het Floralia park, Beneluxweg 63 te Oosterhout.


Vooraf aanmelden is niet nodig. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn: meer informatie over Fietsmaatjes Oosterhout krijgt u hier op de website, via telefoonnummer 06-19131018 of via e-mail info@fietsmaatjesoosterhout.nl.

Commenti


bottom of page