top of page

Kerst in het Speelgoed MuseumOp maandagmiddag 19 december waren maatjes en gasten van Fietsmaatjes Oosterhout welkom in Speelgoed Museum Op Stelten voor een vrolijke afsluiting van ons “duofietsjaar”. Vanaf 14.00uur stonden de deuren van het museum open voor onze enthousiaste fietsers. Ruim 60 aanwezigen namen plaats in de mooi versierde zaal van het museum voor een gezellig middag in Kerstsfeer.


Het bestuur van Fietsmaatjes Oosterhout blikte terug op haar eerste succesvolle jaar met een foto-overzicht en keek alvast vooruit naar het nieuwe fietsjaar. Aansluitend werd iedereen uitgenodigd voor een rondleiding door het museum.


Tijdens de borrel werd iedereen verrast door een delegatie van het zangkoor “Chordanova” die, onder leiding van haar pianist Leon Schenkels, kerstliederen ten gehore bracht. Waar kon, werd meegezongen, waar dit niet kon, werd ademloos meegeluisterd.


We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag! Fietsmaatjes Oosterhout wenst iedereen een heel mooi en sportief 2023 en hopen u in het nieuwe jaar weer vaak te zien op één van onze

duofietsen!

bottom of page