top of page

Fietsmaatjes Oosterhout officieel uit de startblokken op 7 mei

Hoewel Oosterhouters al een klein jaar kunnen genieten van de sociale contacten en beweging die Fietsmaatjes Oosterhout brengt, willen wij onze start graag officieel maken. Vanwege corona is het moment er niet eerder van gekomen, maar Fietsmaatjes Oosterhout wil haar intrede niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Voorafgaand aan de Kaaienloop op zaterdag 7 mei zal burgemeester Buijs dan ook het lint doorknippen en de stichting welkom heten in onze gemeente.

Wat doet Fietsmaatjes Oosterhout?

Fietsmaatjes Oosterhout zet zich in om fietsen voor iedereen mogelijk te maken. Mensen die graag willen fietsen, maar dit niet meer zelfstandig kunnen, maken samen met een maatje heerlijke tochten op een duofiets met elektrische trapondersteuning. Ze hebben gezellig contact, genieten van de omgeving en zijn gezond in beweging. Sinds het najaar fietst er al een heel aantal koppels (twee)wekelijks een tochtje en de reacties zijn zeer positief.


U bent van harte welkom op zaterdagmiddag 7 mei

Zaterdag 7 mei om 16.30 uur is het dan eindelijk zo ver. Fietsmaatjes Oosterhout zal officieel uit de startblokken komen. Het belooft een feestelijk moment te worden, waarbij u van harte welkom bent. Dit alles speelt zich af op de Heuvel, rondom de marktkraam van Fietsmaatjes Oosterhout. Daar zullen wij als bestuur de rest van de avond aanwezig zijn om met u kennis te maken. U kunt natuurlijk ook kennismaken met onze duofietsen!


Maakt u ook een proefritje op het parcours van de Kaaienloop?

Tussen 17.45 en 18.15 uur wordt er een demonstratie gegeven. De duofietsen rijden gelijktijdig met de frame runners op het parcours van de Kaaienloop. Iedere geïnteresseerde, gast of vrijwilliger, mag een proefritje maken. Wilt u zich van tevoren aanmelden? Dat kan via info@fietsmaatjesoosterhout.nl of 06-19131018. U kunt zich ook ter plekke melden voor een proefritje.

Yorumlar


bottom of page