top of page

Oranje Fonds steunt Fietsmaatjes Oosterhout met €10.000

Het Oranje Fonds heeft een bijdrage toegekend van €10.000 aan Fietsmaatjes Oosterhout voor de aanschaf van een tweede elektrische duofiets. Inmiddels hebben wij met deze gift dan ook onze tweede zeer stabiele en veilige duofiets aangeschaft. Net als de eerste fiets voldoet deze tweede natuurlijk aan onze normen voor veiligheid en comfort. De fiets heeft een makkelijke instap, comfortabele stoelen met veiligheidsriem en opbergruimte voor een tas.


Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.


De afgelopen weken hebben de eerste gasten en vrijwilligers al mooie ritten gemaakt. Wij zijn daarom verheugd dat wij dankzij deze bijdrage van het Oranje Fonds een tweede fiets hebben kunnen aanschaffen. Zo maken we het voor nog meer belangstellenden mogelijk om er samen op de fiets op uit te gaan.


Lees het volledige persbericht op de website van ORTS:

Comments


bottom of page