top of page

Fietsmaatjes Oosterhout: klaar voor de start, af!

Afgelopen zaterdag vond tijdens de Kaaienloop de officiële start plaats van Fietsmaatjes Oosterhout. Hoewel de duofietsen al een paar maanden in het mooie Oosterhout en haar omgeving te zien zijn, moest het officiële startschot uitgesteld worden door corona. Zaterdag was het eindelijk zover. Na een woordje van onze voorzitter en lovende woorden van burgemeester Buijs kon het blauwe lint worden doorgeknipt en werd het glas geheven op de drie duofietsen.

Op de Heuvel kon men terecht voor informatie over Stichting Fietsmaatjes Oosterhout. Het bestuur was aanwezig om vragen te beantwoorden en folders uit te delen, en belangstellenden konden een proefritje maken en zich inschrijven. Er waren drankjes en de lekkere hapjes werden verzorgd door De Vrijheid.


Fietsmaatjes Oosterhout kon op veel belangstelling rekenen: vrijwilligers, gasten, sponsoren en andere Fietsmaatjes uit Brabant. Ook vertegenwoordigers van ondersteunende organisaties zoals Activiteitencentrum De Slotjes en Stichting BOCK waren aanwezig. Zelfs journalisten van ORTS en Omroep Brabant kwamen ons spontaan interviewen en opnames maken.


De Kaaienloop gaf Fietsmaatjes alle ruimte: tijdens de loop van de framerunners reden de drie duofietsen het parcours mee en kon iedereen een duofiets aan het werk zien. De stichting kan terugkijken op een fantastische officiële start.


Mocht u dit alles hebben gemist: wij zoeken altijd gasten en vrijwilligers. Iedereen die graag zou willen fietsen maar dit niet meer zelfstandig kan en vrijwilligers die tijd hebben om dit mogelijk te maken zijn zeer welkom. Hier op de website vindt u alle informatie. Telefonisch zijn we te bereiken op 06-19 13 10 18 en per e-mail via info@fietsmaatjesoosterhout.nl

Comments


bottom of page