top of page

Benefietavond Rotary ten gunste van Fietsmaatjes Oosterhout

Fietsmaatjes Oosterhout bestaat inmiddels bijna twee jaar. Begonnen met niet veel meer dan de overtuiging dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te fietsen, bleek al snel dat dit idee door velen werd onderschreven. Inmiddels zijn we in het bezit van vijf duofietsen en bevat ons gasten- en maatjesbestand ruim 130 deelnemers. Zonder de steun van onze sponsoren en donateurs was dit niet mogelijk geweest; zij hebben ons letterlijk op weg geholpen om dit ideaal te verwezenlijken.


Ook Rotary Club Oosterhout wil ons graag steunen door een Benefiet(s)avond te organiseren. De opbrengst van deze avond zal ten gunste komen van Fietsmaatjes Oosterhout en daar zijn erg dankbaar voor. Wij maken u er daarom graag op attent dat deze avond plaats vindt op:

Woensdag 10 mei 2023 vanaf 18.00uur

Clubhuis van MHC De Warande, Warandelaan 7, Oosterhout


Op dit zogeheten ‘Benefietsmaatjes Top Sport Event’ zullen tophockeyers Malou Pheninckx (geboren Oosterhouter) en Ties Kruize vertellen hoe het is om te leven in een topsportfamilie. Marieke Smits (ook uit Oosterhout) zal de avond presenteren. Tevens zal er (vanaf 21.00 uur) een loterij en veiling plaatsvinden waarmee Fietsmaatjes Oosterhout wordt gesteund.


Wilt u hier graag bij zijn? Dan kunt u kaartjes reserveren via deze link: TOPSPORT BENEFIET(S)AVOND | Theater de Bussel


Comments


bottom of page